Külföldi
egyetemek

Magyarországon már régóta hiányzott olyan ügynökség, mely magas színvonalú tanácsadási szolgáltatásokat nyújt az amerikai és az angol egyetemeken zajló tanulmányok iránt érdeklődők számára. A JK Education az utóbbi pár évben a diákok segítségére volt, elhelyezte őket a külföldi partner középiskoláiba, diákokat vett fel a Cseh Köztársaságban működtetett saját iskoláiba, segített a megfelelő külföldi egyetemek kiválasztásában.

Diákjaink sikeres felvételi vizsgákat tettek olyan előkelő egyetemeken, mint a University of California Berkeley, Boston College, University of South Carolina, továbbá például a Lynn University, University of Tampa, Farfield University és sok más egyetemen is.

Ezért úgy döntöttünk, hogy ügynökségünket kibővítjük, és az egyetemi tanulmányok terén nyújtott tanácsadási szolgáltatásainkat is megnyitjuk a széles nyilvánosság számára, és így már nem csak a külföldi középiskolai tanulmányokhoz nyújtott tanácsadásra korlátozódunk.

Kompletní poradenský servis

Így nem csupán Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló szolgáltatást kínálunk a piacon. Hasonlóan ahhoz, ahogyan azt a partner külföldi középiskoláinknál is tesszük, a külföldi egyetemek esetében is személyre szabottan megtaláljuk az elképzeléseiknek leginkább megfelelő egyetemet. Ezen kívül segítséget nyújtunk az egész felvételi eljárás során is, majd ezt követően a vízum intézésénél és biztosítjuk támogatásunkat a teljes tanulmányi időszak alatt. Természetesen a diákok számára tudományos, vagy sportösztöndíjakat is intézünk.

A JK Education, mint Közép-Európa vezető oktatási-tanácsadási társasága, és mint négy magániskola tulajdonosa és üzemeltetője, többéves tapasztalatokkal rendelkezik a diákok külföldi iskolákban való elhelyezése terén. Csapatunk tagjai, akikkel az eljárás során együttműködnek, személyesen is végeztek egyetemet külföldön, és több ügyféllel volt már sikeres az együttműködésük.

Ha azon gondolkodik, hogy esetleg az USA-ban vagy az UK-ban folytatná egyetemi tanulmányait, mi vagyunk az Ön számára a lehető legjobb partner.

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal

Szolgáltatásaink

A JK Education segíti a diákokat a külföldi egyetemi végzettség megszerzésében. Segítünk az egyetem kiválasztásában, majd együttműködünk a teljes felvételi eljárás során.

MEGTALÁLJUK
A MEGFELELŐ
EGYETEMET

A személyes találkozó során elmondja, mi az elvárása elképzelése a külföldi iskolát érintően, és mi ezt követően megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet.

SEGÍTJÜK ÖNT
A FELVÉTELI ELJÁRÁS SORÁN

Sokkal egyszerűbb úgy kiutazni külföldre tanulni, ha előre tudjuk, hogyan is kezdjünk hozzá. Segítünk Önnek a SAT és a TOEFL vizsgákra való felkészülésben, tanácsokat adunk a szükséges dokumentumokkal kapcsolatban és biztosítjuk az egyetemekkel való kommunikációt.

SEGÍTÜNK AZ ANYAGI
TÁMOGATÁS MEGSZERZÉSÉBEN IS

Az amerikai iskolák leggyakrabban tudományos és sportösztöndíjakat is kínálnak. Segítünk abban is, hogyan kezdjenek hozzá.

SEGÍTÜNK A VÍZUM MEGSZERZÉSÉBEN

Együtt, időben és helyesen kitöltjük a külföldi tartózkodáshoz elengedhetetlenül szükséges formanyomtatványokat.

VÉGIG
A RENDELKEZÉSÉRE
ÁLLUNK

Bármilyen problémája vagy kérdése merülne fel, bármikor a külföldi tanulmányai során, bizalommal fordulhat hozzánk.

Csapatunk

Ügynökségünk hosszútávú célja világszínvonalú szolgáltatások nyújtása Közép-Európában. Ahhoz, hogy biztosíthassuk, hogy ügyfeleinknek ilyen szolgáltatásokban legyen részük, abszolút prioritás volt nálunk, hogy a JK Education társaságon belül a világegyetemekre való felvételi eljárásokért felelős ember profi szakember legyen. Valaki olyan, aki ezen a területen személyes és munkatapasztalatokkal rendelkezik.

Alexandra
Alexandra Vasile
Director of College Counselling

Alexandra Vasile a világ egyik legjobb egyetemének – a University of Oxford egyetem – mesterképzésének elvégzése után PhD. fokozatot szerzett az amerikai University of Arkansas egyetemen. Tanulmányai befejezése után több éven át segítette a fiatalokat a megfelelő egyetem kiválasztásában. Alexandra gazdag tapasztalatokkal rendelkezik az európai és amerikai egyetemek felvételi eljárásait illetően.

Alexandra a garancia arra, hogy a külföldi egyetemre való repülés előtti felkészülést nem becsüli alá.

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez