Leighton Park School

Berkshire

A Leigton Park School a kreatív problémamegoldás, a kritikus gondolkodás és az interkulturális készségekre helyezi a hangsúlyt, s célja, hogy minden hallgató sikeressé váljon az állandóan változó, globalizált világban. Az iskola megközelítésének középpontjában a Tudomány, a Technológia, a Mérnöki és Matematika (STEM), valamint a Kreatív Művészetek (Zene, Dráma, Művészet és Tánc) különös erősségei vannak. Ezeknek az erősségeknek a kombinálásával a hallgatók interdiszciplináris megközelítést élveznek, és az analitikus készségeket a STEM kreatív és interperszonális soft képességekkel ötvözik.

Az iskola a Yamaha Flagship Music Education partnere, amely kitűnő zenei, médiaoktatási és egyéb létesítményekkel van felszerelve. Maga az iskola is vezető szerepet tölt be a Számítógépes tudományok kiválóságának hálózatában (Network of Teaching Excellence in Computer Science).

Interdiszciplináris iSTEM + programunk második helyezést ért el a nemzeti STEM Innovation Awards-ban, 354 másik iskolával szemben, ezen kívül az IKT-infrastruktúránk megnyerte az Education Business 2018-as díjat. Az akadémiai megközelítésünk sikere a legfrissebb brit kormányelemzésen alapul, hallgatóink pedig a Berkshire legjobb tudományos eredményeit érik el – maga az iskola pedig az Egyesült Királyság top 40 listáján szerepel.

Évfolyamok:9-12

Diákok:480

Alapítás:1890

Legjobb akadémiai programok
STEM (tudomány, technológia, műszaki tudományok és matematika)

Legjobb művészi programok
Zene

Legjobb sportok
Amerikai futball (fiúk), hálólabda (lányok)

www.leightonpark.com

Egyetemek, amelyekre a végzős diákok felvételt nyertek

Érdekli ez az iskola? Írjon nekünk és beszéljen meg velünk egy személyes találkozót.

ÍRJON NEKÜNKAz iskola életéből

Hasonló nemzetközi iskolák

Leighton Park School

Berkshire, UK

Westbourne School

Penarth, UK

Foxcroft Academy

Maine, USA

Fryeburg Academy

Maine, USA

Rólunk írták

JK Education EXPO

Regisztráljon és jöjjön el, hogy még többet tudjon meg az internátusokról.

Regisztráció

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez