Fryeburg Academy

Maine

Freyburg Academy egy bentlakásos és egyben napközis magániskola. Az iskola, amelyet 1792-ben alapítottak, a White Mountains hegylábánál fekszik, három órára Bostontól. Az iskola a Center for International Students és ESOL (English for Speakers of Other languages) programjuk által ismert. Komplex oktatást biztosít - több mint 150 tanfolyamot kínál, köztük 20 AP (Advanced Placement) és College level, tehát egyetemi szintű tanfolyam. Ezenkívül számos kötelezően választható tantárgyat kínál(legyen az művészet, zene, film, sport vagy más tudományág), amelyekért már több díjat is szerzett.

Már 225 éve segítünk diákjainknak megtalálni életük küldetését.

A diákok folyamatosan új ismereteket és képzéseket tanulnak, fejlesztik az úgynevezett “leadership” képességeiket és új érdekkörök kipróbálása által felfedezik, mit szeretnének a jövőben csinálni. A May Term nevű gyakornoki és vállalkozói program segít a diákok gyakorlati tapasztalatszerzésben, amelyeket a későbbi életükben és egyetemi tanulmányaik folyamán tudnak hasznosítani. A végzős diákjaik minden évben felvételt nyernek az USA és az egész világ legrangosabb egyetemeire.

Évfolyamok:9-12, PG

Diákok:570

Alapítás:1792

Legjobb akadémiai programok
ESL (angol mint másodnyelv), matematika és természettudomány

Legjobb művészi programok
Zene

Legjobb sportok
Labdarúgás, síelés, tenisz, kosárlabda

www.fryeburgacademy.org

Egyetemek, amelyekre a végzős diákok felvételt nyertek

Érdekli ez az iskola? Írjon nekünk és beszéljen meg velünk egy személyes találkozót.

ÍRJON NEKÜNKAz iskola életéből

Hasonló nemzetközi iskolák

Foxcroft Academy

Maine, USA

Fryeburg Academy

Maine, USA

Hawai'i Preparatory Academy

Hawaii, USA

Holderness School

New Hampshire, USA

Rólunk írták

JK Education EXPO

Regisztráljon és jöjjön el, hogy még többet tudjon meg az internátusokról.

Regisztráció

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez