Megválto-
ztatjuk az oktatás világát

Az amerikai álom

Minden akkor kezdődӧtt, amikor Ondřej Kania, a cég egyik alapítója arról álmodozott, hogy az Egyesült Államokban él. Szeretett volna Amerikában tanulni és a képességeit fejleszteni, de a családja ezt nem engedhette meg magának. Ondřej azonban nem szerette volna feladni az álmait és úgy dӧntӧtt, hogy kapcsolatba lép tӧbb mint 400 amerikai kӧzépiskolával. A kitartása sikert hozott és Ondřej 100%-os ӧsztӧndíjat kapott egy New York-i kӧzépiskolában.

Hazatérte után úgy dӧntӧtt, olyan embereknek fog segíteni, akiknek hasonló álmaik vannak. Személyes tapasztalatainak kӧszӧnhetően pontosan ismeri az ӧsztӧndíjak megítélésének rendszerét. 2013 óta diákok százait sikerült elhelyeznie az USA, Kanada és Európa bentlakásos középiskoláin. A 6 éves múltra visszatekintő JK Education Ondřej Kania CEO vezetése alatt Csehország, Szlovákia, Magyarország és Lengyelország vezető ügynökségévé válik a bentlakásos középiskolai oktatás közvetítésének területén.

JK Education EXPO

Ügynökségünk minden ősszel megszervezi Közép-Európa legnagyobb bentlakásos középiskola börzéjét, a JK Education EXPOT-t. 2018-ban, a negyedik évfolyam során az USA, Kanada és Európa 45 minőségi iskolájának képviselőjével találkozhatott/találkozhattak a látogatók.

A 2019-es évben a JK EXPO Prága, Pozsony, Budapest és Varsó. mellett Bécsben is megrendezésre kerül.

Saját iskolákat alapítunk

AMERICAN ACADEMY

A 2017-es évben megnyitottuk az American Academy in Prague –t, az első amerikai középiskolát Csehországban. Ezt 2018 szeptemberében az American Academy in Brno követte, 2019 szeptemberében pedig megkezdődik majd az American Academy in Bratislava első tanéve. Az amerikai akkreditációnak köszönhetően nagy szabadságot élvezünk a tanterv tervezetének kidolgozását illetően. Az American Academy iskolák célja az, hogy segítsenek felfedezni a diákok tehetségét és a különböző tudományágak iránti szenvedélyeit, és oly módon fejlesszék képességeiket, hogy elérjék lehetőségeik határát és álmaikat.

Tudjon meg többet az iskoláról
Prágai Humán Gimnázium

2016 januárjában úgy döntöttünk, hogy belefektetünk egy prágai gimnáziumban, és teljesen átdolgozzuk a tantervét és tanítási módját. Így jött létre a Prágai Humán Gimnázium. Az iskola tantervének kidolgozása során a finn oktatási reform és az USA modern oktatási módszerei inspiráltak minket.

Tudjon meg többet az iskoláról

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez