Külföldi
középiskolák

7 év
tapasztalat

A JK Education 7 éves fennállása alatt több száz diákot juttattunk el külföldi iskolákba az USA-ba, Kanadába és Európa országaiba. Magyarországon, Lengyelországban, Ausztriában és a Cseh Köztársaságban valamint Szlovákiában a külföldi középiskolai tanulmányok két típusát kínáljuk.

A bentlakásos iskolákat általában a külföldi középiskolai tanulmányok legszínvonalasabb formájának tekintik.

Az igényesebb ügyfelek számára, akik konkrét iskolát szeretnének választani, magas színvonalú tudományos képzéssel, minőséggel és fantasztikus háttérrel, környezettel, több tucat partner bentlakásos iskolánk (ún. boarding schools) portfólióját kínáljuk. Az itt szereplő iskolák többségébe már évek óta küldünk diákokat. Személyesen is megtekintettük azokat, így tiszta lelkiismerettel ajánlhatjuk. A bentlakásos iskolákat általában a külföldi középiskolai tanulmányok legszínvonalasabb formájának tekintik. Egyúttal több tucat ügyfél számára keressük személyre szabottan, szerte a világon a legmegfelelőbb egyetemet, így Önöknek nem kell csupán a több év óta kiépített portfóliónkra korlátozódniuk.

Azoknak az ügyfeleinknek, akiknek elsődleges céljuk, hogy angol nyelvtudásukat tökéletesítsék, és külföldi tanulmányi tapasztalatokat szerezzenek, akik nem ragaszkodnak annyira a tudományos színvonalhoz, a bentlakásos iskolák helyett az állami iskolákat ajánljuk az USA-ban, befogadó családoknál történő szálláslehetőséggel. A bentlakásos iskolákon és állami iskolákon folytatott tanulmányok közötti különbségekről bővebben alább olvashat.

Csapatunk

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek a külföldi középiskolai tanulmányok közvetítése során. Végigkísérik Önöket az egész folyamaton, Önökkel lesznek a külföldi tanulmányok során és a hazatérés után is.

Adela anglisztikán és germanisztikán végzett a bölcsészettudományi karon 2009-ben. Az elmúlt évek során lehetősége volt kipróbálnia magát különböző munkakörökben is, de a legtöbb tapasztalatot mégis az egyetemi évei adták számára, hiszen dolgozhatott gyerekekkel több korosztályból is, illetve több iskolai projektben is részt tudott venni. Ezek az élmények hozzájárultak a kommunikációs és szervezői képességeinek a fejlődéséhez, ezen kívül pedig az előadói készségein is dolgozhatott, mint ELT konzultáns az Oxford University Press-nél töltött ideje alatt. Itt a főbb feladata az volt, hogy angol tanároknak szervezett előadásokat. Jelenleg a JK Education magyarországi Country Manager-eként dolgozik és segíti a diákokat a számukra legmegfelelőbb iskola kiválasztásában.

Kapcsolatfelvételi űrlap

ÍRJON NEKÜNK. Adja meg elérhetőségét és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

*
*
*

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez