Bentlakásos középiskolák

A bentlakásos középiskolák (ún. boarding schools) a legmagasabb szintű külföldi iskolák. Olyan iskolákról van szó, ahol a diákok villákban és apartmanokban nagy területen fekvő iskolai kampuszokon. Ennek köszönhetően egész nap, különböző aktivitásoknak szentelődhetnek, szakkörökre járhatnak, sporttal és más tantárgyakkal foglalkozhatnak, amiket az iskola nyújt, így nem kell alkalmazkodniuk a befogadó családok időbeosztásához.

A JK Education már diákok több százait helyezte el bentlakásos iskolákban az egész világon, elsősorban az USA-ban, Kanadában és Nagy-Britanniában. Közel 50 partner bentlakásos iskola stabil portfólióját kínáljuk Önöknek, melyekbe évente kerülnek diákjaink. Természetesen más iskolákat is kereshetünk szerte a világban, egyénre szabott iskolát, az ügyfelek követelményei és preferenciái alapján. Legyen az akár szigorúan sport, művészeti vagy tudományos irányultságú iskola, a JK Education know-how-jának és kapcsolatainak köszönhetően bárhol a világon megtalálja a személyre szabott iskolát több tucat diák számára. Nem szükséges tehát csupán a partneriskoláink portfóliójára korlátozódniuk.

Partneriskolák

Tanuljon külföldön

Diákjaink nagy része azzal az elképzeléssel megy el bentlakásos iskolába tanulni, hogy ott egy évet, vagy egy fél évet tölt el. Sokan közülük, viszonylag rövid időn belül rájönnek arra, hogy a bentlakásos iskolákban az oktatás minősége és a környezet is annyira eltér a Magyarországon tapasztalttól, hogy egészen az érettségiig a külföldi iskolában maradnak. Ennek köszönhetően több végzett diákunk is van, akik befejezték valamelyik bentlakásos iskolát, majd felvételt nyertek a világ előkelő egyetemeire, elsősorban az USA-ban és Nagy-Britanniában – éspedig magas tudományos vagy sportösztöndíjak megszerzésével.

A tanulmányok ára

Ha azon gondolkodnak, hogy esetleg külföldi középiskolában vagy akár általános iskolában folytassák tanulmányaikat, több száz referenciát oszthatunk meg Önökkel, melyek olyan ügyfelektől származnak, akiknek ezt az iskolatípust javasoltuk. A bentlakásos iskolát tulajdonképpen befektetésnek kell tekintenünk. Befektetés a tudomány, oktatás minőségébe, kapcsolatokba, pozitív és motiváló környezetbe és biztonságba. A bentlakásos iskolák ára egy iskolai évre vonatkozóan 45 000 USD – 65 000 USD között mozog. Az ügyfeleink nagy részének tudunk ösztöndíjat is szerezni partneriskoláink ösztöndíjalapjából, ami akár több tíz százalék is lehet, a tehetséges diákok esetében ez akár magasabb is lehet. Ennek köszönhetően a bentlakásos iskolák ára velünk akár már 20 000 USD-től is kezdődhet egy évre vonatkozóan, és mindez tartalmazza már a tanulmányok, körök, sporttevékenységek, szállás és étkezése költségét is.

Jöjjön el és találkozzon 40 bentlakásos iskola képviselőivel a JK Education EXPO börzén!

Regisztráljon most

Bentlakásos középiskolák

50+
Tantárgy

A bentlakásos iskolák többségében a diákok több mint 50 tantárgy közül választhatnak. Mindenki tehát azt tanulja, ami valóban érdekli és szórakoztatja.

40+
SZAKKÖR ÉS KLUB

A képzés és tehetséggondozás külföldön nem csupán az oktatást jelenti. A diákok sok-sok iskolán kívüli szakkörbe is bekapcsolódhatnak, mint például sportcsapatok, robotika, filmegyletek vagy például vitaklubok.

98 %
EGYETEMISTA

A diákok minden probléma nélkül felvételt nyernek a legelőkelőbb egyetemekre is az egész világon. A minőségi középiskola kiválasztása így fontos támasz a későbbi egyetemi tanulmányokhoz is.

Szolgáltatásaink

A JK Education segíti a diákokat, hogy bekerülhessenek álmaik középiskolájába. Segítünk Önöknek kiválasztani a megfelelő középiskolát, és segítjük Önöket a teljes felvételi eljárás során.

MEGTALÁLJUK
A MEGFELELŐ
ISKOLAI

A személyes találkozó során elmondja, mi az elvárása elképzelése a külföldi iskolát érintően, és mi ezt követően megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet.

SEGÍTJÜK ÖNT
A FELVÉTELI ELJÁRÁS SORÁN

Ön mellett állunk akkor is, amikor a felvételi vizsgára készül. Ez általában egy személyes beszélgetésből és angol tesztből áll.

SEGÍTÜNK AZ ANYAGI
TÁMOGATÁS MEGSZERZÉSÉBEN IS

Az amerikai iskolák leggyakrabban tudományos és sportösztöndíjakat is kínálnak. Segítünk abban is, hogyan kezdjenek hozzá.

SEGÍTÜNK MEGSZEREZNI A SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOKAT

Együtt, időben és helyesen kitöltjük a külföldi tartózkodáshoz elengedhetetlenül szükséges formanyomtatványokat.

VÉGIG
A RENDELKEZÉSÉRE
ÁLLUNK

Bármilyen problémája vagy kérdése merülne fel, bármikor a külföldi tanulmányai során, bizalommal fordulhat hozzánk.

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal

Partneriskolák

Tekintse meg partneriskoláink kínálatát. Az iskolák képviselőivel rendszeresen találkozunk, többekkel már néhány éve együtt dolgozunk. Nagyon jó az áttekintésünk az iskolákon zajló aktuális dolgokról, így minden partneriskolánk minőségét garantálhatjuk.

Válasszon országot
  • Országok listája
  • USA
  • Kanada
  • Anglia

Ackworth School

West Yorkshire, UK

American University Preparatory School

California, USA

Balmoral Hall School

Manitoba, Canada

Bishop's College School

Quebec, Canada

The Brook Hill School

Texas, USA

Burr and Burton Academy

Vermont, USA

Excelsior School

California, USA

Fork Union Military Academy

Virginia, USA

Foxcroft Academy

Maine, USA

Fryeburg Academy

Maine, USA

Hawai'i Preparatory Academy

Hawaii, USA

Holderness School

New Hampshire, USA

Kents Hill School

Maine, USA

King's-Edgehill School

Nova Scotia, Canada

Lake Mary Preparatory School

Florida, USA

Leighton Park School

Berkshire, UK

Lyndon Institute

Vermont, USA

Maine Central Institute

Maine, USA

Marianapolis Preparatory School

Connecticut, USA

Maumee Valley Country Day School

Ohio, USA

Menaul School

New Mexico, USA

Montverde Academy

Florida, USA

New Hampton School

New Hampshire, USA

Nord Anglia Education

Florida, USA

Pickering College

Ontario, Canada

Ross School

New York, USA

Rothesay Netherwood School

New Brunswick, Canada

Salisbury School

Connecticut, USA

St. Andrew’s School

Rhode Island, USA

St. Johnsbury Academy

Vermont, USA

Stanstead College

Quebec, Canada

Thornton Academy

Maine, USA

Washington Academy

Maine, USA

Wayland Academy

Wisconsin, USA

Westbourne School

Wales, UK

Wolfeboro Camp School

New Hampshire, USA

Worcester Academy

Massachusetts, USA

Wyoming Seminary College Preparatory School

Pennsylvania, USA

Athol Murray College of Notre Dame

Wilcox, Canada

Admiral Farragut Academy

Florida, USA

SiBS - Swiss International Boarding School

Switzerland, Europe

King’s College Saint Michaels

Worcestershire, UK

Kapcsolatfelvételi űrlap

ÍRJON NEKÜNK. Adja meg elérhetőségét és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

*
*
*

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez