Megváltoztatjuk az oktatás világát

A JK Education Magyarországon, Szlovákiában, Lengyelországban, Ausztriában és a Cseh Köztársaságban működő vezető oktatási ügynökség. Teljeskörű egyéni tanácsadói szolgáltatásokat kínálunk elsősorban az Egyesült Államokban, de Kanadában, Nagy-Britanniában és Svájcban működő bentlakásos és állami középiskolákban való továbbtanulás közvetítése terén. 2018-tól bővítettük szolgáltatásainkat, segítséget nyújtunk az egyetemi felvételi eljárások során és a későbbi egyetemi tanulmányok terén, a világ összes egyetemét érintően, beleértve az USA és Nagy-Britannia hírneves egyetemeit is. Részleges akadémiai és sport-ösztöndíjak biztosításával is foglalkozunk, külföldi középiskolában és egyetemeken egyaránt.

Magas szintű szolgáltatásokat, egyéni megközelítést kínálunk, a külföldi tanulmányok világában sok-sok tapasztalattal büszkélkedhetünk, a JK Education működése alatt már több száz diákot juttattunk be partnerintézményeinkbe, működési tevékenységünk azonban kiterjed az oktatásra és a képzésre általánosságban is, a JK Education ugyanis 3 amerikai American Academy nemzetközi iskolát birtokol és üzemeltet, Prágában, Brünnben és Pozsonyban valamint egy humán gimnáziumot Prágában.

A JK EDUCATION TÖRTÉNETE

Mindez akkor kezdődött, amikor cégünk vezetője Ondřej Kania arról álmodozott, hogy szeretne az Egyesült Államokban élni. Amerikában szeretett volna tanulni, képességeit fejleszteni, de a családja ezt nem engedhette meg magának. Ondřej azonban úgy döntött, nem adja fel az álmait, és több mint 400 amerikai középiskolával lépett kapcsolatba. Keményfejűségének és kitartásának köszönhetően Ondřej teljes, 100%-os ösztöndíjat szerzett egy New York-i középiskolában.

Hazatérése után úgy döntött, hogy segít azoknak az embereknek, akik hasonló álmokkal és célokkal rendelkeznek. A JK Education megalapítása óta neki és csapatának diákok százait sikerült bejuttatnia az USA, Kanada és Európa nemzetközi iskoláiba. A 7 éves múlttal rendelkező JK Education a vezetése alatt Közép-Európa vezető ügynökségévé vált a nemzetközi bentlakások középiskolai és egyetemi oktatás közvetítése terén.

Tanácsadói
szolgáltatás
Tanácsadói szolgáltatás

A JK Education komplex tanácsadói szolgáltatást nyújt a külföldi középiskolai és egyetemi oktatás terén. Ügyfeleink részére teljes szolgáltatást nyújtunk, mely magába foglalja a részleges ösztöndíjak intézését is a külföldi iskolákban.

Rólunk
JK Education
EXPO
JK Education EXPO

A JK Education októberben a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában rendezi meg a külföldi középiskolák és egyetemek legnagyobb börzéjét, melyen több tucat partneriskola képviselőivel találkozhatnak majd, és lehetőségük nyílik arra, hogy szakembereinkkel ingyenesen konzultálhassák a külföldi tanulmányokkal kapcsolatos elképzeléseiket. Az évente megrendezésre kerülő börzéinket több tucat olyan család és diák látogatja, akik külföldi iskolákon folytatott tanulmányokban gondolkodnak. Legyen Ön is közöttük és regisztráljon most.

7 év
tapasztalat
7 év tapasztalat

A JK Education 7 év alatt vezető oktatási csoporttá vált Közép-Európában. Csapatunkat tapasztalt konzulensek alkotják, az USA-ból és Közép-Európából egyaránt. Évente több tucat diák választja ki nekünk köszönhetően az elvárásainak pontosan megfelelő iskolát.

Külföldi középiskolák

A JK Education célja, hogy a diákok számára a minőségi oktatás biztosítása mellett, segítséget nyújtson a céljaiknak, érdeklődésüknek és ambícióiknak leginkább megfelelő iskola kiválasztásában. Ahhoz, hogy ezt elérhessük, partnerségi együttműködési viszonyt létesítettünk több tucat bentlakásos magániskolával az USA-ban, Kanadában és Európában. Tanácsadói szolgáltatásaink keretében azonban segítséget nyújthatunk külföldi állami középiskolákba való bejutáshoz is, vendéglátó családokhoz a J1 csereprogram keretében.

Olyan nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak majd rendelkezésükre, akik személyes tapasztalatokkal rendelkeznek az adott külföldi iskolákat érintően.

Mark Powers , sok-sok éven át dolgozott vezetőként a Thornton Academy (Maine, USA), majd később a Linden Hall School (Pennsylvania, USA) felvételi osztályán. Mark néhány évig segítette a JK Education munkáját, és több diákot juttattunk be mindkét iskolába, ahol dolgozott. Gyakorlati tapasztalatainak köszönhetően nagyon jól tudja, hogy kell diákjainkat a külföldi tanulmányokra felkészíteni, mit jelent ez számukra, és egészen biztosan ő a legmegfelelőbb ember, aki az iskola kiválasztásában segíthet.

Bentlakásos középiskolák

Egyetemek

alexandra

A külföldi partner középiskolákhoz hasonlóan a külföldi egyetemek esetében is igyekszünk megtalálni az ügyfeleink elképzeléseinek leginkább megfelelő egyetemeket. Csapatunk Alexandra Vasile vezetésében szakmai segítséget nyújt a teljes felvételi eljárás során, később a vízumok megszerzésénél és a teljes tanulmányi időszak alatt is. A leendő hallgatók számára tudományos és sportösztöndíjak megszerzésében is segíthetünk.

Alexandra Vasile a világ egyik legjobb egyetemének – a University of Oxford egyetem – mesterképzésének elvégzése után PhD. fokozatot szerzett az amerikai University of Arkansas egyetemen. Tanulmányai befejezése után több éven át segítette a fiatalokat a megfelelő egyetem kiválasztásában. Alexandra gazdag tapasztalatokkal rendelkezik az európai és amerikai egyetemek felvételi eljárásait illetően, amit Ön is kamatoztathat a velünk való együttműködés során.

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez