Világszínvonalú képzést kínálunk

A JK Education oktatási csoport, amely projektjei révén 21. századi kӧzépiskolai képzést kínál. A legnagyobb kӧzvetítői iroda vagyunk, amely minőségi amerikai és kanadai internátusok szolgáltatását kínálja Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban.

Szeretném megtalálni álmaim iskoláját

Hozzáállásunk az oktatáshoz

Oktatási szakértők vagyunk, akik az elavult oktatási rendszerek alternatívájaként családok, valamint 12 és 18 év kӧzӧtti diákok részére kínálják programjaikat. A legjobb amerikai és kanadai kӧzépiskolákkal műkӧdünk együtt, amelyekbe a 2017/2018-as tanévben tӧbb mint 100 tanulót küldtünk.

Hiszünk benne, hogy az iskola feladata az, hogy sikeres életre készítse fel a diákokat a 21. században. A kӧzeljӧvőben egészen biztosan szükség lesz olyan emberekre, akik képesek tӧbb nyelven kommunikálni és információt átadni, alkalmasak problémák megoldására és csapatmunkára. Olyan emberekre lesz szükség, akik kritikusan gondolkodnak és innovatív, kreatív megoldásokkal állnak elő.

Nekünk minden diák egy egyéniség, mindenkinek más az érdeklődési kӧre, adottsága és az álma. Célunk, hogy felfedezzük és fejlesszük az erősségeiket, hogy saját potenciáljukat teljes egészében kihasználhassák. Szolgáltatásainkat minden diák részére személyre szabjuk.

ITT A LEGJOBB IDŐ KIUTAZNI
AZ OKTATÁS UTÁN

Ki szeretne utazni az álmai középiskolája után? Nekésse le a kedvező árakat. Most van a legmegfelelőbb idő beadni a jelentkezési lapot. Idővel a rendelkezésre álló helyen csökkennek és az átlagos ár növekedni fog. Beszéljen velünk meg egy találkozót és azonnal elkezdjük az intézkedést.

Írjon nekünk

A kӧzépiskolai internátusok a legmagasabb szintű külföldi oktatást képviselik. Végzőseik kӧzӧtt világszínvonalú politikusok, sikeres üzletemberek, elismert sportolók és művészek találhatók.


Sokéves tapasztalattal, széleskörű kapcsolatokkal és sok elégedett, külföldön tanuló diákkal büszkélkedhetünk. A számok ӧnmagukért beszélnek.

150+
Iskola

Tӧbb, mint 150 bentlakásos általános- és kӧzépiskolával állunk kapcsolatban az egész világon.

869 090 056
Forint megtakarítás

Ennyit sikerült megtakarítanunk diákjaink részére a tandíjon egy iskolaévre.

100+
Diák

A 2017/18-as tanévre tӧbb, mint 100 diákot helyeztünk el. A kӧvetkező évben tӧbb mint 180 diák elhelyezését tervezzük.

Tudjon meg tӧbbet az internátusokról és repüljӧn az álmai után.

További információ

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez