A JK Education egy olyan ügynökség, ami tanulási lehetőségeket kínál nagy presztízsű, bentlakásos iskolákban Amerikában, Kanadában és Európában, megteremtve a magyar diákok továbbtanulását, valamint új tapasztalatok szerzésének lehetőségét, amelyek elengedhetetlen részei a sikeres életnek. Legyen szó sportól, tudományról, vagy utazási lehetőségekről az angol nyelvtanulás fejlesztése céljából. Az ügynökség 5 éves pályafutása során több mint 400 középeurópai diák vett részt a programon. A JK Education így az egyetlen olyan ügynökség Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban, ami külföldi bentlakásos iskolákon –boarding schools- való továbbtanulás lehetőségét kinálja az érdeklődőknek.

MAGAS SZINTŰ OKTATÁS LEHETŐSÉGE KÜLFÖLDÖN

Célunk bebiztosítani a diákok számára a minőségi bentlakásos középiskolákon való tanulás lehetőségét az USA-ban, Kanadában és Nagy-Britanniában. Különböző tanulmányi lehetőségeket kínálunk 45 iskolán, amelyek magas szintű elvárásoknak felelnek meg az iskolák presztízsének, múltjának, oktatási kompetenciák, oktatók tapasztalata, valamint a diákok presztízs egyetemeken való elhelyezkedésének és a sikeres eredmények szempontjából.

Évente többször is megrendezésre kerülnek az iskolák képviselői és a diákok közötti személyes találkozók, ami nagy segítségül szolgál a külföldi iskolákkal való szoros kapcsolatfenntartásban. A hosszútávú együttműködésnek köszönhetően az iskolák csak az ügynökségünk által ajánlott diákokat veszik be a programukba.

50+
Tantárgy

A diákok több mint 50 tantárgyból tudnak választani, és mindenki azt tanulja, amit a legjobban szeret.

40+
SZAKKÖR ÉS KLUB

Továbbá lehetőségük van különböző iskolán kívüli tevékenységek bekapcsolódásába pl. sport csapatokba, robot ligákba, filmtársulatokba stb.

98 %
Főiskolás

A diákok a későbbiekben sikeresen el tudnak helyezkedni a világ legpresztízsebb egyetemein. A magas szintű középiskola kiválasztásával egy biztos támaszpontot kapnak későbbi egyetemi tanulmányaikra lévő tekintettel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Diákjainkhoz hasonlóan az ügynökség alapítójának, CEO JK Education - Ondrej Kania nak is volt egy álma. Miután a New York-i középiskolán befejezte tanulmányait, magas szintű oktatásban szeretett volna a magyar diákok számára, s így megalapította a JK Education ügynökséget.

Az ügynökség megalapítása óta több mint 400 diák használta ki a külföldön való továbbtanulás lehetőségét. Minden diák a számára a legmegfelelőbb iskolába jelentkezett, amit a felvételi vizsga és a vízumigénylése követte. A diákok egész évben teljes ellátásban részesülnek, amiért az ügynökség a felelős. A partneriskolákon való részvétel után diákjaink megállják a helyüket a világ legkiválóbb egyetemein is.

UTAZZON A MAGAS SZINTŰ OKTATÁSÉRT

A külföldi bentlakásos iskolák egyedi tapasztalatot kínálnak, ami a magyar iskolákról nem mondható el. Elsőrorban az oktatók individuális hozzáállásukkal és az iskolán kívüli tevékenységeikkel tűnnek ki a többi iskolák közül. Az iskolák gyakran kiemelkedő cégekkel és egyetemekkel dolgoznak együtt, ami lehetővé teszi a diákok számára, hogy idejüket a sportnak, tudománynak, ill. művészeteknek szenteljék, mindezt a legmagasabb szinten.


Referenciók

PARTNERISKOLÁINK

A JK Education egyedi kapcsolatokat ápol partneriskoláival. E szoros kapcsolatnak köszönhetően a lehető legjobb feltételeket tudjuk megteremteni diákjaink számára az iskola falain belül, akár az iskolán kívüli aktivitások terén. Az iskola képviselői évente többször is ellátogatnak hozzánk, s így még kellemesebb és barátságosabb környezetet tudunk teremteni diákjainknak.


Partneriskoláink sok éves oktatási tapasztalattal rendelkeznek, amik a legújabb oktatási trendekhez igazodnak. A tartós együttműködésnek és baráti kapcsolatoknak köszönhetően új tapasztalatokra és know-how-ra teszünk szert, valamint képesek vagyunk figyelemmel követni a diákok elégedettségét, többek között ügyelünk arra, hogy eleget tegyünk elvárásaiknak.


PartneriskolákRólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez