KÜLFÖLDI EGYETEMEK

ELÉRHETŐ KÜLFÖLDI TANULMÁNYOK

Ondřej Kania azután vált a JK Educaiton társalapítójává, miután valóra váltotta saját álmát, elvégezte tanulmányait az USA-ban és Americanhighschooldilpoma-t szerzett. Miután hazatért, úgy döntött, segítséget fog nyújtani a fiataloknak a külföldi minőségi tanulmányok elérésében, amelyekkel a csehországi iskolák nem tudják felvenni a versenyt. Így jött létre a vezető cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák ügynökség, amely középiskolai és egyetemi tanulmányokat közvetít az USA-ba, Kanadába és Nagy-Britanniába.

A JK Education 6 éves léte alatt diákok százainak segített a külföldi iskola kiválasztásában. Tökéletesen ismerjük a külföldi oktatási rendszereket, és ennek köszönhetően végig tudjuk vezetni a diákokat az egész folyamaton, a felvételi eljárástól kezdve egészen a vízumkiadásig, és ügyfeleink külföldön való tartózkodásuk teljes ideje alatt asszisztenciát nyújtunk.

ÁLMAI ALMA MATERE

Az amerikai és brit egyetemek már régóta a világ rangsorának élén helyezkednek el. Magas szintű felszereltséget, a legjobb tanulmányi programok egyikét és nem kevés Nobel-díjas professzort kínálnak a diákoknak. A tökéletes háttérnek köszönhetően a diákok már tanulmányaik alatt tudományos kutatásokban vehetnek részt, professzionális szinten foglalkozhatnak sporttal vagy művészetekkel.

A Csehországban található egyetemekkel szemben a külföldi egyetemek diákjai néha egészen a második tanulmányi évük végén választhatják ki a fő szakirányukat, és így több idejük van tisztázni magukban, hogy igazából mivel is szeretnének foglalkozni a jövőben.

Szolgáltatásaink

A megalapítása óta a JK Education diákok százainak segített megtalálni a megfelelő bentlakásos iskolát az USA-ban, Kanadában, illetve Európában. Pontosan tudjuk, hogy mik a szükséges előkészületek az utazás előtt és segítünk minden folyamatban az egész program alatt.

Megfelelő
egyetemet
ajánlunk

Az iskola kiválasztásával, amely megfelel ügyfeleink kritériumainak, már diákok százainak segítettünk. Az Ön álmai Alma Matteret is megtaláljuk.

A végigvezetjük a felvételi eljáráson

Külföldre utazni a tanulmányok után egyszerűbb, ha tudja hogyan kezdjen neki. Segítünk a SAT és TOEFL vizsgákra való felkészülésben, tanácsot adunk az iratok előkészítésében és biztosítjuk az egyetemekkel való kommunikációt.

Tanácsod adunk a pénzügyi támogatás megszerzésével kapcsolatban

Tanulmányi vagy sport ösztöndíjat főleg az amerikai egyetemek kínálnak.

Segítünk a vízum megszerzésében

A külföldön tartózkodáshoz szükséges adatlapokat időben és helyesen töltjük ki.

Itt leszünk Önnek

Külföldi tanulmányai alatt bármikor kapcsolatba léphet velünk kérdésével vagy problémájával kapcsolatban.

ISKOLA KERESÉSE

Alexandra Vasile
Director of College Counselling

Ügynökségünk hosszú távú célja, hogy világszintű szolgáltatásokat nyújtson Közép-Európában. Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk ügyfeleink számára, hogy ilyen szolgáltatást kapnak, abszolút prioritás volt számunkra, hogy a JK Education-on belül a világegyetemek felvételi eljárásaiért olyan valaki legyen felelős, aki igazi szakember. Valaki, aki hatalmas személyes és szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Örömmel mutatjuk be tehát Alexandra Vasile-t, aki ügynökségünkben a Director of College Counselling pozíción dolgozik.

Alexandra az egyik legjobb világegyetem - University of Oxford - mesterképzésének elvégzése után PhD. –t szerzett az amerikai University of Arkansas-on. Ezután kezdett el segíteni a fiataloknak éppen a főiskola kiválasztásával. Alexandra széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az európai és amerikai egyetemek felvételi eljárásait illetően.

Szeretne külföldi egyetemen tanulni? Adja meg elérhetőségét és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Írjon nekünk

*
*
*
*

Rólunk írták

Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez