A JK Education már ötödik éve rendezi meg a külföldi középiskolák és újabban világhírű egyetemek börzéjét. Az idei, 2019-es JK Education EXPO-n több tucat amerikai, kanadai és európai középiskola és egyetem képviselőivel találkozhatsz. A külföldi iskolák képviselőivel rendszeresen találkozunk, hogy biztosítsuk, hogy az általunk kiválasztott iskolák valóban magas színvonalúak és teljesítik ügyfeleink elvárásait. Novemberi börzénken lehetőséged lesz konzultálni szakértőinkkel az esetleges külföldi tanulmányokra vonatkozó terveidet. Segítünk neked iskolát választani és végig vezetünk az egész felvételi procedúrán.

A JK Education EXPO börze remek alkalom arra, hogy személyesen találkozz az iskolák képviselőivel és első kézből szerezz fontos információkat. Tisztázzátok magadban, milyen iskolát szeretnél választani és mindent ami a külföldi tanulmányokkal kapcsolatos. Közép-Európában rendezett börzéinket minden évben több száz család és diák látogatja, akik külföldi középiskolán vagy főiskolán szeretnének továbbtanulni. Légy ott te is, és regisztrálj.

Regisztráció

Mit várhatsz a börzétől

Személyes találkozó
az iskolák képviselőivel 

A JK Education EXPO-n elsősorban a felvételiztető tím tagjaival találkozhatsz, akik az új diákok felvételét koordinálják. Így alkalmad nyílik közvetlenül tőlük megtudni, hogyan működik az adott iskola.

Segítségnyújtás a börze
teljes időtartama alatt

Nem kell tartanod a nyelvi akadályoktól. Minden börzén készen áll csapatunk, amelyik segít neked a fordítással és megválaszol minden a külföldi tanulmányokra vonatkozó kérdést.


időzítés 

Az iskolák csupán korlátozott számú diákot vesznek fel. A szabad helyek az iskolákon a diákok egyre növekvő érdeklődésével az év folyamán egyre fogynak. Annak köszönhetően, hogy a börzéket már októberben megrendezzük, elég időd lesz arra, hogy megtaláld a helyed az iskolában és segítségünkkel jól felkészülhess a felvételire és elintézhess minden szükséges iratot.

Több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk a külföldi tanulmányok közvetítésével kapcsolatos tanácsadás területén. Partneriskoláinkat, amelyek közül többel már több éve együttműködünk, gondosan válogatjuk ki, hogy megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak.

Regisztráció

FOGLALJ HELYET

További információkért kattints rá a városra, ahol szeretnél, ellátogatni a JK Education EXPO börzére.

Regisztrálj ingyenesen

Az idei, 2019-es JK Education EXPO-n több tucat amerikai, a kanadai és európai középiskola és egyetem képviselőivel találkozhatsz, amelyek diákjaiknak elsősorban egyéni hozzáállást, és a gyakorlati tudás megszerzését kínálják már a tanulmányok alatt ezen kívül a személyre szabott tanulmányi programot.
Olyan iskolát keresel, amely alkalmazkodik művészi, sportolói vagy tudományos ambícióidhoz?

Regisztrálj ingyenesen és gyere el, hogy megtaláld álmaid iskoláját.

*
*
*
*
*
*
*
*

Kapcsolatfelvételi űrlap

ÍRJON NEKÜNK. Adja meg elérhetőségét és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

*
*
*
Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megjelenítéséhez (további információk), valamint a látogatottság elemzéséhez